ANTALYA / ELMALI - Akçay Ortaokulu

2426292013
Akçay mah. Pamukluk Cad. No.60 07700 Elmalı ANTALYA
Vizyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin yetenek ve gereksinimlerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak ortamı ve eğitim hizmetini sunmaktır.
Misyon
“Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın içinde bulunmaktan memnun olduğu, çevreye öncülüğü ve alanının en iyisi olarak gurur duyulan, örnek eğitim yuvası olmak.”
2019-2020 LGS Elmalı ilçe birincisi okulumuzdan çıkmıştır.
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuz öğretmenlerinin ulaşımı için düzenli servis aracı bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz öğretmen servisi ile Elmalı ilçe merkezinden gelmektedirler. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi
Afşar, Ahatlı, Armutlu ve İslamlar Mahallelerinden okulumuza öğrenci taşınmaktadır.
ile 135 km, ilçeye 25 km
Sportif Etkinlikler
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Atletizm(Kros) Antalya Bireyselde il 1.liği, takım halinde il 3.lüğü elde edilmiştir.